Drømmen om en brand flugt symboliserer dit behov for at distancere dig fra en skadelig situation eller folk fra problemet. Du kan føle som om du har brug for plads. En branduds flugt kan også være en repræsentation af dit ønske om at være uafhængig eller at være selvforsynende, hvis du skulle. En plan, der er exit, hvis der opstår et problem.

Drømmen om en brand boremaskine symboliserer forberedelse eller parathed til en presserende situation. Går gennem bevægelser eller har en plan klar, i tilfælde af en situation kommer ud af kontrol. En flugtplan for en worst-case scenario, du har angst for.

Afhængigt af konteksten af din drøm, at se ilden i din drøm symboliserer ødelæggelse, lidenskab, lyst, oplysning, transformation, oplysning eller vrede. Det kan tyde på, at noget gammelt er forbi, og noget nyt kommer ind i dit liv. Dine tanker og meninger ændrer sig. Især hvis ilden er under kontrol eller indeholdt i et område, er det en metafor for sin egen indre brand og indre transformation. Det repræsenterer også dit drev og motivation. Hvis i drømmen du se, at du bliver brændt af ild, det viser, at du kan blive brændt af din karakter. Det er et tegn på dit temperament, som er ved at løbe over hånden. Nogle problemer eller situation brænder dig indefra. Hvis du drømte, at et hus er i brand, det indikerer, at du skal gennemgå en transformation. Hvis du har tilbagevendende drømme om din familie hjem i brand, så dette kan indikere, at du endnu ikke er klar til forandring, eller at du kæmper med forandring. Alternativt fremhæver han lidenskaben og kærligheden hos de mennesker omkring ham. Hvis du sov og drømte, at i drømmen du slukkede en brand, betyder det, at du vil overvinde dine forhindringer i dit liv gennem en masse arbejde og indsats.

Drømmen om noget, der er ild symboliserer de problemer, der forbruges af det. Ofte et symbol for vrede, intens bitterhed eller vågen levende situation, der går langt i det fjerne. Noget, der brænder, kan også afspejle det totale tab af noget. Alternativt kan en brand udgøre et problem i at vågne op det liv, der er kommet ud af kontrol. At se et hus i brand symboliserer en stabil mentalitet går tabt. Total kontrol eller stabilitet er tabt til et problem, der ikke stopper, før alt er væk. Det kan også være repræsentation af stærke følelser, der helt overgået dig. Drømmen om at sætte ild til ting symboliserer dit ønske om total ødelæggelse eller total fiasko af noget i dit vågne liv. Du kan med vilje forsøge at starte et problem. Det kan også være repræsentationen af din passion for noget. Drømmer om en ond brand, der føles som det er i live kan afspejle følelser om en forfærdelig situation, som det føles som det ser ud til at være bevidst ud til at ødelægge dig. Eksempel: En kvinde drømte om at se et felt af ild. I det virkelige liv, kritiserede hendes ven hende, og hun var så vred, bør sådan ikke stoppe med at være vred på hende hele dagen. Eksempel 2: En kvinde drømte om en ond ild, der var i live og blev ved med at komme tilbage til sit nabolag for at brænde andre huse. I det virkelige liv fortsætter hun flere af sine tab opdage hver dag efter at have oplevet huset brænde.

Drømme med hår symboliserer din tænkning stil. Farven og stilen i håret symboliserer den måde, hvorpå du tænker. Organiseret hår afspejler en systematisk eller metodisk tænkning stil. Rodet eller sammenfiltret hår afspejler selvkritiske eller hysteriske tanker. Blond eller gult hår symboliserer, at han bemærkede sig selv eller nogen tænker på en bestemt måde. Rødt hår (rødt blod) i en drøm symboliserer negative eller overdreven tankemønstre. Du eller nogle aspekter af din personlighed, der ikke er ægte eller omsorgsfuld. Rødt hår kan også være repræsentation af at lyve, snyd, vrede eller være dårligt for nogen. Orange hår (rødhåret, Ingefær, eller Gulerod Top) i en drøm symboliserer en tænkning stil, der er vanskeligt at undgå reparation eller mærkbar. Overbevisninger, følelser eller situationer, der er umulige at stoppe eller undgå. Et område af dit liv, der dominerer dit fokus og ikke kan gå ubemærket hen. Grøn mørkt hår symboliserer mønstre af egoistisk tænkning. Lys lilla hår symboliserer tankemønstre, der er neutrale eller ligeglade. Mørk lilla hår kan afspejle tankemønstre, der fokuserer på følelsen af total impotens. Du vil ikke have noget. Det kan også være repræsentation af meget mørke og ligegyldige tankemønstre. Lyseblå hår symboliserer positive tænkning mønstre. Det kan også være repræsentation af følsomhed. Mørkeblåt hår symboliserer kolde eller ufølsomme tankemønstre. Sort hår symboliserer ubalanceret tænkning. Mørke, deprimerede, negative eller overdrevne tanker. Sort hår kan også repræsentere en frygtsom tankegang. Hvidt hår symboliserer afbalancerede tankemønstre. Negative eller usunde overbevisninger bliver helt renset op. Muligvis et tegn på selv-forbedring eller en positiv forandring. Hvidt hår kan også repræsentere gode intentioner. Drømmen om at have en andens hår symboliserer dine tanker eller din tænkning stil er baseret på uanset kvaliteter, følelser eller erindringer skiller sig ud mest om denne person. Det kan også være repræsentation af lignende en tankegang til denne person. Drømmen om at spise hår kan repræsentere en følelse af afsky eller skam, at du er nødt til at opleve eller tænke på en andens problem. Drømmen om fejl i dit hår symboliserer ubehagelige, frustrationer eller uønskede situationer, som du føler dig fast med. Drømmen om hår at være i brand symboliserer en mentalitet, der forbruges af tab eller truslen om tab. Bekymring over en meget alvorlig situation. Føler sig som om der er ingen no kidding denne gang. Drømme om hår bliver brand kan vises, når du eller nogen, du kender står over for en frygtelig krise, såsom død af en elsket. Se temaerne afsnit for hår for en mere dybdegående kig på hår symbolik.

At se en brandmand i drømmen betyder, at du inkorporerer dine ideer og følelser fra det ubevidste til det bevidste niveau. Drømmen om fighter brand indikerer udvikling og afslørende af hans højeste Ego. Derudover kan du opleve en periode med genfødsel, udrensning af sind og rensning af dit sind.

Drømmen om et lejrbål symboliserer dit forsøg på at opretholde en positiv tankegang i en vanskelig tid. Gør dit bedste for at føle sig godt eller holde moralen høj, når livet arbejder for dig. Du kan ignorere dine problemer, når de synes overvældende eller fortælle dig selv, at fremtiden vil blive bedre. Eksempel: En mand drømte om at sidde omkring et lejrbål. I det virkelige liv blev han lovet økonomisk støtte og aldrig forstået. Bålet afspejlede hans forsøg på at forblive optimistisk, når den finansielle, når støtten ikke ønskede at afsløre. Eksempel 2: En ældre mand drømte om at være i nærheden af et lejrbål med skræmmende mennesker. I det virkelige liv, havde han et alvorligt sundhedsproblem med ingen ende i syne. Bålet afspejlede hans forsøg på at forblive optimistisk og håbefuld om en løsning på sundhedskrisen til frygten for døden. Eksempel 3: En kvinde drømte om at have en brand i sin baghave. I det virkelige liv hendes ex-mand var gift med en yngre kvinde, og hun var nødt til at prøve hende sværere at lære sine børn at acceptere ham åbent. Branden afspejlede hans forsøg på at opretholde en positiv holdning til sin søn om noget, der generede ham meget.

Drømmen om en brandhane symboliserer en nødsituation mulighed, som du er klar over, men aldrig bruge. En sikkerhedsplan eller sikkerhedskopi til at håndtere et problem, hvis det kommer ud af hånden. Negativt, en brand kan være et tegn på, at du altid er parat til at overdrive det eller smide barnet væk med badevandet, hvis tingene bliver dårlige. Eksempel: En mand drømte om at se en gul brandhane. I vågne liv var han altid parat til at begå selvmord, hvis hans helbredsproblemer blev værre, men det gjorde de aldrig.

Drømmen om en San Francisco svævebane (sporvogn) symboliserer en rejse eller livserfaring, der er fornøjelig og ustoppelig. En behagelig og tilbagevendende oplevelse. Ofte et symbol for succesfulde mennesker, venter på deres lønsedler. Eksempel: En mand drømte om at se en gade i San Francisco i brand. I det virkelige liv var han økonomisk uafhængig af en automatiseret web-selskab, der var truet af konkurrence.

At se en flamingo i drømmen symboliserer liv, kærlighed og lidenskab. Flamingo er også et tegn på sine sanser over for Fællesskabet. Du er en meget samarbejdsvillig person. Dit samfund accepterer din person meget godt. At drømme i brand kan også betyde nye oplevelser eller situationer. Alternativt kan du blive alt for forstyrret af tanker om dit fysiske udseende.

Hvis du drømte og i drømmen, så du, at du kæmper flammer, betyder det, at du bliver nødt til at investere din bedste indsats og energi på vej til succes og rigdom. Se fortolkninger af betydningerne af brand.

Drømmen om en flamme symboliserer behersket eller kontrolleret lidenskab. Den brand i dit hjerte eller din motivation. Hvor godt du er i stand til at holde liv i din styrke eller en situation.

Gør noget, som at se, spise eller enhver anden handling, med peber, når du drømmer, har betydning lidenskabelige egenskaber ved din personlighed. Er dit temperament lige så varmt som disse peberfrugter? Alternativt kan varm rød peber repræsentere en overophedet debat eller argument, som bliver for varmt. På den anden side kan der være en tredje forklaring, kan det fortolkes som symbolik, at dit forhold skal være mere krydret. Prøv at tilføje nogle brand og krydderier i dit forhold.

Hvis noget brænder i en drøm, så betyder det, at du har meget stærke følelser i betydningen af en bestemt ting eller person. Måske er der en indlysende situation, der skal løses, så snart det er muligt. Alternativt kan drømmen foreslå dig at falde til ro, ellers vil du brænde. Det, I lider af spændinger, bør fjernes så hurtigt som muligt. Sørg for at finde lidt tid til dig selv og slappe lidt af. For en mere detaljeret fortolkning af drømme, se betydningen af brand.

Drømmen om en atombombe symboliserer en begivenhed eller livssituation, der ødelægger dig eller ofrer alt, hvad jeg troede eller troede på. Normalt negative tanker eller følelser. En atombombe antyder en dramatisk ændring af begivenheder, displays eller følelser. Ofte bringer følelser af en impotens og tab af kontrol over en situation. Noget du troede var vigtigt kan være overstået. Drømmen om en atombombe, der ikke brand symboliserer potentialet, eller forventningen om dramatiske forandringer eller en følelsesmæssigt ødelæggende situation. Eksemplerne kunne være et dødsfald af et familiemedlem, bliver fyret fra et job, en stor skam, bryde op med nogen, eller stor skuffelse.

Drømmer, at du er rehabilitering, viser vejen for ændringer i dit liv. Kalkning i drømmen er repræsentation af en handling for at forsøge at opnå ændringer i dine gamle vaner. Det kan også fortolkes som symbolik, at du kun foregiver at ændre og forsøger at dække dit brand, skyld, eller andre mangler.

Drømmen om at se noget brændende i drømmen symboliserer intense følelser eller lidenskabelige følelser. En total mangel på bekymring for noget. Bevidst at være uhøflig, stødende eller ufølsom. Det kan også være repræsentation af de følelsesmæssige, brændt eller være et tegn på, at du har brug for at slappe af. Drømmen om hudforbrændinger symboliserer forlegenhed, ubehagelige konsekvenser eller smertefulde handlinger, der udholder. En person eller situation har efterladt dig en påmindelse om, at dine handlinger for evigt er uønskede eller ikke vil blive gentaget. En barsk eller smertefuld reaktion i en social situation. Nogen kan have været uenig med, hvad du tænker. At drømme, at du bliver brændt levende symboliserer følelser af aldrig at blive kaldt igen. Fortvivlelse. Andre mennesker gnide i deres forsømmelse, opgivelse, eller for det onde går i deres retning. Afstumpethed, at du føler dig som andre. Ødelæggelse, vanskeligheder eller noget, en situation, så blottet for al frihed. Drømmen om andre mennesker brænder i live kan repræsentere, hvor fortæret du er af dine egne ambitioner. Forsætligt forsømme eller dræbe nogle område af dit liv. Ser en situation eller et område af dit liv gå op i luften, bevidst sygne hen, eller blive forbrugt af en anden lidenskab. Oplever et område af dit liv, der er tom, dyster eller fuld af vanskeligheder. Følsomhed over at opgive noget vigtigt for evigt. Drømmen om et hus i brand symboliserer et perspektiv på en situation, der bevidst opgivet eller alvorligt forsømt. Det kan også være repræsentation af intens vrede eller vrede mod en anden person. Eksempel: En mand, der drømte om at se sin ven med brændemærker på halsen. I det virkelige liv denne ven begik selvmord, og manden var begyndt at forstå den fortvivlelse hans ven følte om sit liv, som motiverede ham til at begå selvmord. I det virkelige liv mand havde snydt. Eksempel 3: En kvinde drømte om en slange, der spyttede brændende gift på hende. I det virkelige liv følte hun, at hendes søster var en dårlig indflydelse og trist smertefulde ting meget varig. Eksempel 4: En mand drømte om at se nogen blive brændt levende. I det virkelige liv, følte han, at hans ønske om at være en psykolog blev fuldstændig opslugt af hans ambition om at lykkes på et andet område.

Når du drømmer om brandhane, så sådan en drøm indikerer rekreation og starte forfra på et tidspunkt i dit liv. Måske giver det ubevidste sind signalet, som du er klar til at starte forfra. Når du ser en eksplosion af en brand, så sådan en drøm indikerer den enorme eksplosion af dine følelser.

Drømmen om en granat symboliserer de undertrykte følelser eller problemer i dit liv, der er ved at eksplodere. Du kan føle dig forrådt, begrænset eller forhindret i at gøre noget eller udtrykke dig selv på nogen måde. Drømmen med granater, der ikke brand symboliserer en situation, hvor uventede begivenheder eller faktorer gør denne situation mindre vigtig end du havde forventet. At blive dræbt eller såret af en granat symboliserer dig eller et aspekt af din personlighed, der er blevet domineret af undertrykte følelser eller situationer. Du kan ikke længere holde dig selv inde i eller holde tilbage. Det kan også være repræsentation af en person, der endelig slipper løs på dig.

Drømmen om en kirke symboliserer dit behov for svar på et liv problem, der generer dig. Du har brug for en vision, en løsning eller anden form for vejledning om, hvilken retning du skal tage, eller hvorfor der sker noget med dig. Du har måske nået en korsvej. Du kan spørge dig selv hvad skal jeg gøre med denne situation? eller Hvad skal jeg gøre for mit liv nu? Alternativt kan en kirke symbolisere hele din religiøse tro. Du føler dig som trofast eller din mening om din tro. Drømmen om kælderen i kirken kan udgøre et problem, krise, eller test af tro. Det kan også være en repræsentation af vanskeligheder eller terribleness som du forsøger at finde ud af, hvorfor der sker noget med dig. Eksempel: En mand drømte om at være en kirke, der var i brand og troede, at stå på talerstolen ville beskytte ham, da det fortsatte med at brænde. I det virkelige liv, var han ved at dø af aids og troede at vende tilbage til sit gamle job som minister var hans faldende kald. To uger senere døde han.

…Drømmer om dragen repræsenterer dine stærke lidenskaber og hemmelige ønsker. Rød drage symboliserer seksualitet og intimitet. Blå drage repræsenterer intelligens og visdom. Grøn drage repræsenterer den hårdtarbejdende personlighed. Gul drage indikerer afslapning og frihed. Sort drage er et varsel om fare eller vrede. Brown dragon symboliserer rigdom og alle former for rigdom. White Dragon betyder åndelig genfødsel. Grå drage viser tomme følelser og tegn (drømmeren har en masse muligheder og kan ikke vælge). Dragon flammer er en indikation af problemer eller en brændende passion for noget, enten måde, gode eller dårlige. At se dragen flyver på dig, betyder det, at noget kommer ind i dit liv. Se betydningen af dragens farve. Hvis dragen flyver væk fra dig, så tilstanden eller situationen går væk. Eksempel: Sort drage flyver væk – farer går væk. At dræbe en drage betyder at vinde eller tabe noget. Hvis du dræber den blå drage, så er du nødt til at lære mere for at få viden. Hvis dragen angriber dig, så er der ingen risici for at undgå noget, som er repræsenteret ved farven på dragen. Hvis den røde drage angriber dig – du kan modtage meget intime tilbud. Hvis nogen bliver angrebet af dragen angriber med ild, og så er det repræsentationen af deres handling. Brænd dragen ved at spytte ild på den person, som du kender og har følelser om ham / hende, så denne drøm repræsenterer din brændende lidenskab eller brændende med vrede for denne person. Hvis du rører en drage, repræsenterer det din bolig med særlig stand. At røre den grå drage i drømmen betyder, at du ikke har nogen bekymringer om ikke at kunne vælge noget. Hvis du ser dig selv spise dragen, så det viser, at betingelsen vil være større. At se den grønne drage spiser græs i drømmen betyder, at du skal arbejde endnu hårdere. Alternativt dragen er en fiktiv væsen og kan induceres af eksterne stimuli såsom film eller bog. På det psykologiske plan, er dragen fortolkes som en udløser, som viser, at du tillader dig selv at blive revet med af dine fantasier. Og den drøm er en påmindelse om, at en sådan adfærd kan give dig nogle problemer. Måske har du brug for at udøve mere selvkontrol. I østlige kulturer, er drager ses som åndelige skabninger og symboliserer overlegen frugtbarhed, enorme rigdom og held og lykke. Hvordan interne stimuli Dragon kan fortolkes på et følelsesmæssigt plan. På en sådan måde, drømmer om dig at være en drage og spytte ild, tyder på, at du har følelsesmæssig bremse, du er fuld af forskellige følelser. Du lukker de følelser ud i din drøm. Alternativt, brand refererer til din vrede induceret ved at løse problemer eller finde løsninger eller være i et særligt forhold. Denne drøm viser også, at du får din vej ud af denne situation….

Drømmer, at du skriver et manuskript betyder frygt for ikke at opfylde dine største ønsker. Drømmer, at dit manuskript er afvist af en redaktør betegner, at en midlertidig oplevelse er håbløs. Når du overvinde denne periode, i sidste ende dine håb vil blive realiseret. Drømmer, at et manuskript er i brand betyder, at dit eget hårde arbejde vil resultere i overskud og en stigning i den sociale skala.

At fare vild i en majsmark symboliserer at gå tabt i den umådelige eller rigelige af en situation. Det kan have mistet sit oprindelige formål, lejer eller intentioner. Du kan blive overvældet af muligheder, muligheder eller muligheder. Du føler måske, at der er en masse af en god ting. Eksempel: En kvinde drømte om at være i en kornmark, der var i brand. I det virkelige liv sluttede dit ægteskab. Kornmarken afspejler den overflod af kærlighed og støtte, hun modtog fra samleje, at hun følte aldrig ville ende.

Hvis du drømte om knogle brand, så betyder det, at du skal prøve at finde den nye måde at leve. Måske drømmen viser de ting, der ikke længere er i brug, så du bør finde noget nyt til at begynde med for at opnå nye resultater. Sørg for, at du ikke holder dig til fortiden, fordi fremtiden altid bringer noget nyt og uudforsket.