At høre et kaldenavn, når du drømmer, er nysgerrigtegn tegn på din drøm. Dette tegn angiver dine følelser og minder om den person, der er kendt under dette kaldenavn. Hvis kaldenavnet ikke er bekendt, så kan det være et ordspil på noget eller en metafor. Drømmer, at nogen kalder dig med et kaldenavn tyder på, at du forsøger at ændre dem form dig og andre ser dig.

Drømmer, at du er en idiot eller nogen kalder en, viser, at du gør en situation vanskeligere end du har brug for ved.

At drømme og se en magnet er et tvetydigt symbol på drømme. Drømmer om det kan symbolisere negative kræfter, der kalder dig til en sti af vanære og ruin. Dette kan også betyde personlig empowerment.

Drømmen om en person, der kalder dit navn symboliserer nogle aspekter af din personlighed, der ønsker opmærksomhed eller magt. Drømmen om et navn, du aldrig har hørt før symboliserer et aspekt af din personlighed baseret på, hvordan dette navn gør du føler. Spørg dig selv, hvilke tanker eller følelser du har høre navnet. For eksempel kender jeg ikke nogen ved navn Tchad, men når jeg hører det navn, det gør mig til at føle, at jeg er en person, de virkelig gerne. Så hvis jeg drømmer om en person ved navn Tchad det ville symbolisere mine følelser af glædeligt mere end jeg plejer at gøre. Drømmen om mennesker, du kender andre folks navne symboliserer aspekter af deres personlighed, der er påvirket eller kontrolleret af andre aspekter af deres personlighed. Drømmen om mennesker, hvis navne du aldrig kender symboliserer din følelse af, at noget i dit liv er uopnåeligt eller ukendt for dig. Du tror måske, at et mål ikke kan sættes for evigt. Det kan også være repræsentationen af følelser, at du ikke er i stand til at vide, hvad dit problem er, eller hvorfor noget, der fortsætter med at ske for dig.

Drømmen om, at nogen kalder dig et fjols, kan afspejle en skam, du har oplevet. Du føler måske, at noget af det, du gjorde, var det dummeste, du nogensinde har gjort. Drømmer om en anden person, der forbinder et fjols kan afspejle din tro på, at en situation er mere end latterligt. Du kan også føle, at en dum fejl er blevet gjort.

Hvis du drømmer, at nogen angriber, så det viser den smerte, du lider. Det kan være muligt, at nogle fejl du bed, mens du sov, så det kalder drømmen om dig stikke. Overvej, at drømmen kan indikere dine følelser over for nogen, hvor du føler, at du er forelsket i den pågældende person.

Drømmen om vampyrer kan være forårsaget af frygt for død og ukendthed. Vampyren er noget uden for denne verden, der ikke eksisterer, så drømmen kan indikere kreativitet drømmeren. Ofte i vores vågne liv, kalder vi nogle mennesker vampyrer, på grund af deres måde at tage så meget som du kan. Måske er der nogle mennesker omkring dig, der gør du føler dig frustreret og din ubevidste sind, at du ved det. Vampyrer i drømme er også forbundet med den barske seksualitet, du har eller ønsker at have. Hvis du har en afhængighed af noget som alkohol eller narkotika, så drømmen kan være en advarsel for dig at begynde at lede efter hjælp. Hvis du er den, der er blevet en vampyr i en drøm og derefter viser tendensen til din til at være egoistisk og tage sig af andre mere end du burde. Medierne har også en enorm indflydelse af vampyrer optræder i drømme. Overvej, om du har set en film eller læst bogen om vampyrer sidst.

Badekarret er symbolet på afslapning, ro og uafhængighed. Hvis du tog badet i en drøm, så en sådan drøm kunne repræsentere træthed du lider. Måske kalder dit ubevidste sind på resten. Sørg for at finde tid til dig selv. Badekarret kan også minde om behovet for uafhængighed. Måske føler du, at du har brug for at være alene et stykke tid. Give nogen et bad viser deres kærlighed til visse mennesker og lyst til at tage sig af dem. I en drøm om at drukne i et badekar, betyder det, at du får nogle situation uden at tænke. Drømmen antyder, at du tænker to gange, før du træffer nogen beslutning.

Kosten i drømme forsvarer behovet for at rydde dit sind. Måske er der mange negative følelser, der er på dit sind. Den ubevidste min din kalder ind i tomrummet. Sørg for, at du slippe af med ubrugte ting i dit liv. På den anden side kunne kosten vise aspekter af hans personlighed som stringens og rense. Overvej, at kosten også kan være relateret til hemmeligheder og dårlige aspekter af din personlighed, især for kvinder, fordi hekse er forbundet med koste.

Drømmen om en løgner symboliserer en person eller situation, der gav dig et falsk indtryk eller fik dig til at føle dig godt, før du gør dig til skamme. En fremskrivning af noget, der er uoprigtigt. Drømmen om, at nogen kalder dig en løgner, symboliserer følelsen af at være uoprigtig. Det kan også være repræsentationen af skyld eller omvendelse for ikke at have levet de forventninger eller et løfte, du har afstædt.

Drømmer, at nogen kalder dig en løgner betegner, at du vil blive irriteret af nogle svigefulde person. Drømmer, at du lyver tyder på, at du forsøger at narre dig selv til at tro noget, der går imod dine naturlige instinkter (iboende tendens i adfærd) eller holdt værdier for længe. Spørg dig selv, hvem der gemmer sig for dig selv eller andre. Drømmer, at nogen er en løgner indikerer deres voksende mistillid til denne person. Kan have mistet sin tro på denne person. Alternativt tyder det på, at du ikke længere er så sikker. Drømmer, at du elsker er en løgner, forhindrer, at din ubehagelige disposition vil vende værdsatte venskaber ud.

Drømmen om en person, der kalder en sort mand kan afspejle frustration med en jaloux og ondskabsfuld person. En, der ikke kan gøre, hvad de vil, og vender sig imod dig for det. Drømmen om at blive kaldt en sort symboliserer den vrede, du føler for en anden på grund af din ondskabsfuldhed jalousi. Du kan ikke gøre noget, så du ikke vil have andre til at gøre det. For en sort person drømmen om at blive kaldt en sort kan afspejle en person eller situation, som du har lyst til at lægge mærke til i dig selv at være overlegen i forhold til dig eller ikke lade dig føle sig godt om dig selv.

Til drømmen om slik, betegner behovet for en speciel person i dit liv eller den stærkeste obligation, hvis du allerede har denne person, fordi den kære vi kalder dem, vi elsker. På den anden side, betyder slik begrænsede behov, du har. Det kan være seksuelle lyster og ønsker, der er utilfredse.